Welkom

Mijn naam is Wim Schut, geboren in 1951  en opgegroeid in Papendrecht.   Fotografie heb ik altijd leuk gevonden. Maar ben er sinds  2011 actief mee bezig.

Deze site www.FotoPapendrecht.nl heb ik per 1 september 2023 overgedragen aan Stichting Papendrecht Promotie , ook bekend onder de naam Papendrecht verrast.

Papendrecht Verrast verwierf eerder al de site www.Oud-Papendrecht.nl

De Panoramafoto "Gezicht op de Kerkbuurt" is door mij gemaakt en hing op formaat 5 meter bij 1,70 meter in het kantoor van de Rabobank. (2016 tot  2020)Vanaf november 2020 hangt het doek in de entree van de appartementen  aan de  Markt.  Met dank aan Woonkracht10.   

.

Ambassadeur

Tijdens een van zijn nieuwjaarstoespraken benoemde de toenmalige burgemeester, de heer C.J.M. de Bruin, alle aanwezigen, op ludieke wijze, tot ambassadeur van onze gemeente.

Betrokken ondernemers, bestuurders van verenigingen, afgevaardigden van het onderwijs, maar ook belangstellende burgers vormden in een keer het uithangbord van Papendrecht.

Ik pakte de handschoen op om voor mijn sites en mijn visitekaartjes, bijgaand ontwerp te gebruiken. Maar ook al was het dan niet officieel, ik heb het eerst op het gemeentehuis voorgelegd.

Na twee jaar had het weinig meer om het lijf en verdween deze collage van mijn site.

OOk mijn visitekaartjes zijn aangepast en om mee voor de dag te komen. 

Auteursrecht               ©

De foto’s op mijn site vallen onder het auteursrecht. U mag voor eigen gebruik kopieën maken van mijn foto’s. U mag deze niet verder verspreiden of openbaar maken, zonder mijn toestemming. Voor info mail: wimschut@planet.nl

Algemene informatie vindt u op:

De wet bepaalt dat u als consument voor eigen gebruik alleen kopieën mag maken van auteurs- of nabuurrechtelijk beschermde werken van anderen. Bijvoorbeeld van teksten, muziek of foto’s. U moet ze dan wel kopiëren uit legale bronnen. U mag de kopieën niet verder verspreiden of openbaar maken.